vineri, 18 mai 2012

* Castigatoare * Provocarea Avon : Ce culoare esti?





Hello beautiful ladiez,

Sper sa asteptati cu nerabdare sa aflati cine a castigat cele 3 oje oferite de cei de la Avon. Nu vreau sa va tin de povesti astazi, pentru ca am de pregatit un review mai interesant pentru weekendul asta, si-mi pastrez inspiratia pentru el.

Random spune ca :
Iar dupa calculele mele, castigatoare este :


                                                           FELICITARI !!!




Astept pe mail ( makeupbyroxie@yahoo.com ) datele tale de contact, numele complet si adresa completa la care doresti sa primesti pachetul + cele 3 culori alese!

Va pup si imbratisez, si va astept cu drag la urmatorul post!
Roxie

sâmbătă, 5 mai 2012

Provocarea Avon : Ce culoare esti?



Asa cum spune si titlul, Avon Space a lansat provocarea in randul nostru ”Ce culoare esti?” , si care implica noile lacuri de unghii Nailwear Pro+ .




Noile lacuri de unghii Pro Nail + de la Avon, contin Complexul Dura-Plus, care ofera stralucire intensa si unghii cu pana la 80% mai puternice. In plus, aplicarea se face foarte usor, gratie pensulei triunghiulare. Sunt disponibile intr'o oferta atractiva 1 cu 15,00 lei, al 2-lea cu numai 5,00 lei!
Vin intr-o gama foarte variata : 
 Culori neutre 

 Rosu si culori inchise
 



Culori neon 





Culori sidefate si perlate

Raspunsul meu la - CE CULOARE SUNT ? - 
Eu sunt galben, in timpul zilei, iar pentru seara merg pe ceva mai inchis, si anume un albastru royal.

Am folosit nuantele : Lemon sugar pe toata unghia , iar pentru model : Sea Breeze, Coral Reef, Cosmic Blue, Starry Sky


pe toata unghia : Cosmic Blue , model : Starry Sky


Cei de la Avon s-au gandit si la voi, cititoarele noastre, sa va provoace. Tu „Ce culoare esti?”. 


Ce anume trebuie sa faceti?
E simplu ! 


1. Sa incarcati o poza cu manichiura voastra si raspunsul la intrebare ”Ce culoare esti?”,  pe profilul vostru de Facebook, poza trebuie sa fie publica. Daca va e mai usor puteti sa o uploadati pe wallul paginii mele. Click aici pentru a viziualiza pagina mea de Facebook
*** manichiura nu trebuie sa contina neaparat produse Avon. Sunteti libere sa folositi ce produse doriti. Pozele nu trebuie sa fie recente, dar trebuie sa fie manichiura voastra, nicidecum poze preluate de pe net! 

2. Sa imi lasati un comentariu cu link-ul pozei. 

PREMIU  : 3 lacuri Avon Pro Nail la alegere !!! 
Perioada :  5 - 12 mai 2012 . 
*** castigatoarea se va alege cu Random.org 

Acestea fiind spuse, astept sa va inscrieti !!! 
Va pup, sa aveti un weekend minunat!
Roxie 

marți, 1 mai 2012

Review : Cream/Gel Eyeliners



Buna fetele mele,
Pentru astazi am ales un review la unul dintre cele mai ravnite produse din industria beauty, anume gel/cream eyelinerul. Pana acum 3-4ani era o adevarata aventura sa pui mana pe unul. Stiu ca abia am reusit sa comand un gel liner de la Coastal Scents :) care din nefericire s-a uscat foarte repede.
Acum detin prea multe pentru cat am nevoie, pe langa cele pe care vreau sa vi le prezint astazi, mai am inca 3 bucati. Promit ca abia cand le voi termina pe toate, sa-mi cumpar altul.




Wet & Wild Mega Eyes Creme Eyeliner - Black 

Este cel pe care l-am cumparat ultimul. Mi-l doream de foarte mult timp, si asta pentru ca are o gramada de review-uri pozitive online. Intr-adevar, isi merita toate laudele. E cel mai cremos eyeliner pe care l-am testat pana acum.

Are o textura mai degraba de gel, dar nu se intinde urat pe pleoapa. Imi place ca nu se transfera in pliul pleoapei, si pentru asta, l-am testat 8 ore fara primer. Culoarea, un negru care nu-si pierde din intensitate.
Raportul calitate - pret este excelent. Il puteti gasi pe site-ul celor de la Makeup-Shop.ro la pretul de 24lei. Vine impreuna cu o mini pensula in unghi, pe care eu personal n-o folosesc. In schimb, pensula care mi-e mereu alaturi in aventura cu gel linere este pensula in unghi de la Elemental Esthetics USA





Sleek Ink Pot Gel-Liner - Dominatrix 
 Cand a aparut si la noi gel linerul de la Sleek, am stiut ca trebuie sa-l am. Cred majoritatea dintre noi stim cat de iubite si de calitate sunt paletele cu farduri de la Sleek, si-mi imaginam ca gelul va fi la fel de laudat. 
Ce imi place la acest produs, culoarea si nuanta ei. Negru este foarte intens,iar finish-ul lui este usor lucios. In schimb, nu rezista la fel de bine pe pleopa ca si cel de la Wet&Wild, se intinde dupa cateva. Il am de aproximativ 6luni si da semne usoare de uscare. Credeam ca va rezista mai mult, ca are un capacel de plastic, cel alb din capac - se poate observa in poza , care practic protejeaza produsul din borcanas.
Per total sunt multumita de raportul calitate-pret. L-am cumparat de pe MyaShop.ro la pretul de aproximativ 28lei. Momentan nu-l mai au pe stoc, in schimb au tusul lichid de la Sleek, care e demential! ( ii voi face in curand un review ) 








Elf Cream Eyeliner Studio - Black 
Este unul dintre cele mai vechi cream linere pe care le am. Este cea mai ieftina alternativa la acest capitol. Si mai ales acum cand cel de la ELF au o promotie de 30%off la toate produsele din gama studio.


Dupa cum vedeti in poza, l-am folosit pana aproape de ultimul strop. Mi-a placut mult, chit ca fara primer se intinde si se transfera in pliu inca din primele 2 ore. Cu primer ( chiar si cel de la Elf ) se schimba povestea, rezista si 12ore. Nuanta de negru nu este atat de intensa ca si cele de mai sus, iar aplicata pe pleoapa devine mata. Problema cea mai mare a acestui gel liner este ca se usuca foarte repede, in 4-5luni mie mi-a dat primele semne de uscare. L-am resuscitat de 2 sau de 3 ori pana acum, dar si-a pierdut din proprietati de atunci.

Il puteti gasi pe ElfCosmetics.ro la pretul de 18lei , iar acum, daca va grabiti, prindeti oferta de 30%off la gama Studio, si-l gasiti la pretul de 12,60lei :) 






Acesta fiind spuse, sper sa va placa stilul meu de review, si abia astept sa va arat machiaje si proiecte noi : 
Stay tooned! 
Sa aveti o seara de 1 mai superba! 


Kisses,
Roxie